Stabell  


Virksomheden på Søren Nymarksvej 23 i Århus råder i dag over et stort og fleksibelt produktionsnetværk til fremstilling af digitalprintede medier til "in_store - outdoor", samt medarbejdere med mangeårig erfaring og dybdegående kendskab til branchen.


Stabell er opdelt i en presennings- og en reklameafdeling, som med specialister på hvert deres felt trækker på det store fælles produktionsapparat.


 

Reklameafdelingen

 

Med udgangspunkt i mange års design af skilte og presenninger til bla. lastbiler samt bannere, har den grafiske del af Stabell ApS udviklet sig til et højt professionelt reklamebureau. Her tilbyder afdelingschef Torben Bruun hjælp til at præsentere Jeres firma på en ny og iøjefaldende måde.


Afdelingen råder over kompetencer, der strækker sig fra den dybdegående analyse og udarbejdelse marketingsplan for firmaer. Til kampagner med hjemmeside, flyers, butiksudstilling mm. samt enkelt stående opgaver som fx. design af logo, visitkort og hjemmeside.
Med Stabell som leverandør er du sikret

en god oplevelse...


Giv os en udfordring 
Reklameafdelingen Stabell Design    |    Søren Nymarksvej 23    |    8270 Højbjerg    |    Tlf: 8629 2788    |    Email: info@stabelldesign.eu